Kristjan Pruul • 16. juuli kell 9:35
Uudised
Ainult tellijale

Livonia portfelli läinud Klaasimeistri hind oli üle 21 miljoni euro

Klaasimeistri käive kasvas möödunud aastal 10 protsenti.  Foto: Raul Mee

Ettevõtja Rain Lõhmuse kaasasutatud erakapitalifond Livonia Partners ostis möödunud aasta lõpus klaasitootja ja töötleja Klaasimeister ASi. Varasemate omanike majandusaruannetest selgus, et müügihind oli 21,5 miljonit eurot.

Paarikümne aasta eest Klaasimeistri loonud Heiki Zuppingi ja Tarmo Jullineni haldusfirmade HZ Valduse ja TJ Valduse majandusaaasta aruannete järgi laekus mõlemale ettevõtjale Klaasimeistri 50protsendilise osaluse eest 8,78 miljonit eurot ning ettevõtte tootmishoone valdusfirma Kolu Vara eest 1,96 miljonit eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum