Allan Rajavee • 8. august 2020 kell 8:33
Uudised
Ainult tellijale

Vastuluurejuht: Hiina, Iraan ja Venemaa proovivad sekkuda USA valimistesse

USA vastuluure ja siseturvalisus keskuse juht William Evanina.  Foto: AFP/Scanpix

Kui Hiina ja Iraani luureteenistused töötavad näiliselt demokraat Joe Bideni heaks, siis Venemaa proovib kindlustada istuva presidendi Donald Trumpi seljatagust novembris toimuvate presidendivalimiste eel, teatas USA vastuluure agentuur eile õhtul.

„Paljudel välisagentidel on presidendivalimistel enda eelistus, mida nad väljendavad tehes erinevaid anonüümseid avalikke kui ka privaatseid pöördumisi,“ tõdes USA vastuluure ja siseturvalisus keskuse juht William Evanina eile õhtul tehtud avalduses, vahendab Bloomberg.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum