Marge Väikenurm • 30. oktoober kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Capital Milli omanike suurte plaanidega Läti äri on kriminaaluurimise all

Capital Milli ühe omaniku Marko Kulli sõnul kasutab nende endine partner Timofey Sukonkin praegu mustamistaktikat.  Foto: Veiko Tõkman

Capital Milli omanike Läti firma on sattunud kriminaaluurimise alla Lätis, kus Eesti ärimehed pöörasid teravasse tülli oma Vene äripartneriga. Menetlus peaks sisuliselt selgitama, kas eestlased üritasid otse äripartneri nina alt ära kantida hinnalist maatükki Riias.

Peale Vene investorite Eestisse meelitamisega tuntud Capital Milli omanike Marko Kulli ja Igor Mölderi mängivad segases loos rolli PPA huviorbiiti sattunud Vene ettevõtja Timofey Sukonkin ja Olerexile oma kütuseäri müünud Lõuna-Eesti ettevõtja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum