Martin Johannes Teder • 27. aprill kell 14:39
Uudised
Ainult tellijale

T1 keskus läheb haamri alla

T1 keskuse juht Allan Remmelkoor.  Foto: Liis Treimann

Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läheb võlgade katteks enampakkumisele.

Kurikuulsat T1 keskust ei päästnud ei suurepärane krunt, kuhu koonduvad lennujaam, linna suurim ristmik ja Rail Balticu terminal, ei pealinna kohal kõrguv vaateratas ega suure kogemusega tiim. ASi Pro Kapital Grupp kontserni kuuluva T1 keskuse omanikfirma AS Tallinna Moekombinaat (TMK) on muutunud püsivalt maksejõuetuks ja firmat ootab ees pankrot. Siiski tahab keskuse suurim võlausaldaja Lintgen kaubanduskeskust ennast päästa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum