Artikkel
 • Kuula

  Raadiohommikus: miks tundub vaktsineerimisega halvasti, kui riigijuhid ütlevad, et on hästi?

  Eestis on COVID-19 vastu täielikult vaktsineeritud ligi 30% elanikkonnast.Foto: Liis Treimann

  Reedel uurime Äripäeva raadio hommikuprogrammis, mis ikkagi toimub Eestis koroonaviiruse vastu vaktsineerimisega. Järsku on Eestist saanud taas Euroopa tagumise otsa riik süstimistempos ning ettevõtjad on kannatuse kaotanud ja pakuvad oma plaane, kuidas vaktsineerimist kiirendada.

  Kuulame poliitikute selgitusi ja küsime Tallink Grupi juhatuse esimehelt Paavo Nõgenelt, miks tema pakutud ideed valitsuse pardale ei sobitu.
  Naftat eksportivate riikide organisatsioon OPEC kogunes taas arutama, mida teha tootmismahtude ja seeläbi hindadega. Kütuse hinnad on viimaste aastate tipus või selle lähedal, aga tootmist suurendama naftariigid ei kiirusta. Miks ja mis saab edasi, räägime Eesti õliühingu tegevjuhi Mart Raamatuga.
  Pärast pikka kisa ja Soome kohalike valimiste toimumist on naaberriik piirid taas avanud ja Äripäev käis nii laeva peal kui ka Soomes uurimas, mida Soomes töötavad eestlased olukorrast mõtlevad ja mis plaanid on Soome otsustajatel. Äripäeva ajakirjanik Eliisa Matsalu räägib, mida ta nägi ja mis okas Soomel ikkagi Eesti töötajate vastu on.
  Hommikuprogrammi veavad Äripäeva ajakirjanikud Urmas Jaagant ja Kristjan Kurg.
  Saatepäev jätkub kolme saatega:
  11.00–12.00 "Äripäev eetris". Nädala kõige põnevamad teemad võtavad saates kokku Äripäeva ajakirjanikud Anu Lill, Karl-Eduard Salumäe ning Meelis Mandel.
  13.0014.00 "Kiired ja vihased". Saate külaline on tänavu esmakordse gaselli 4Sisters OÜ omanik Annika Pillerpau. Ettevõte pakub juba aastast 2012 4SistersKitchen Cateringi ning mullu avas kohviku Tallinnas Liivalaia tänaval. See on ettevõte, mis kasvas ühe suurpere õdede ühisest hobist ja armastusest hea toidu ja söögitegemise vastu. Annika Pillerpau, kes on õppinud õigusteaduskonnas, räägib saates, kuidas ta jõudis ärini, mis on edu taga, mida on äri tegemine talle õpetanud ja millised on eesmärgid.
  Saatejuht on Alyona Stadnik.
  15.0016.00 "Terviseuudised". Mis ühendab õlle ja valgujookide liigtarvitamist ning kroonilisi kurgumandlipõletikke? Kõik need võivad neerud korralikult nässu keerata. Samuti võivad neerudele liiga teha ületreenimine ja uroinfektsioonid. Kõigist neist teemadest räägib seekordses tervisesaates Lääne-Tallinna Keskhaigla nefroloogiakeskuse juhataja dr Madis Ilmojaga.
  Saadet juhib Violetta Riidas.
  Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.
  Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.
 • Hetkel kuum
Rait Kaarma: mis tõi meid siia, viib meid ka edasi – Warren Buffetti eeskujul
Raamatute ja raha lugemine pole üksteist välistavad – vastupidi; väiksem või suurem bibliofiilia nooruses võib viia raha lugemiseni küpsemas vanuses, kirjutab vandeadvokaat Rait Kaarma arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Raamatute ja raha lugemine pole üksteist välistavad – vastupidi; väiksem või suurem bibliofiilia nooruses võib viia raha lugemiseni küpsemas vanuses, kirjutab vandeadvokaat Rait Kaarma arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Keskpank: euribori tipp peaks saabuma sügisel Ettevõtjatele tuleb kasum tänavu raskemalt
Kuigi euroala inflatsioonitempo aeglustub, jääb see kõrgemaks rahapoliitilises eesmärgis ettenähtust, mistõttu oodatakse rahaturgudel euribori tõusu, rääkis keskpanga prognoosimeeskonna juht Rasmus Kattai.
Kuigi euroala inflatsioonitempo aeglustub, jääb see kõrgemaks rahapoliitilises eesmärgis ettenähtust, mistõttu oodatakse rahaturgudel euribori tõusu, rääkis keskpanga prognoosimeeskonna juht Rasmus Kattai.
USA aktsiad jätkasid rallit
Reaalajas börsiinfo
Palgatööl läbipõlenud viljandlane lõi ettevõtte: saan nüüd teha seda, mida naudin
Palgatööd tehes läbipõlenud muusik ja literaat Üllar Priks ehk Myrakas teeb Viljandis esimesi samme ettevõtjana.
Palgatööd tehes läbipõlenud muusik ja literaat Üllar Priks ehk Myrakas teeb Viljandis esimesi samme ettevõtjana.
Valitsus jätnuks Sutteri preemiata, nõukogu ei pidanud seda mikski "Kuidas saab maksta preemiat, kui nad ei ole ülesannetega hakkama saanud?"
Valitsusega piike murdnud Hando Sutterile võinuks tüli Reformierakonna ministritega kalliks maksma minna, sest ei rahandus- ega peaminister pea põhjendatuks maksta lahkuvale Eesti Energia juhile üle 75 000 euro tulemustasu. Ettevõtte nõukogu ei pidanud valitsuse kriitikat aga mikski.
Valitsusega piike murdnud Hando Sutterile võinuks tüli Reformierakonna ministritega kalliks maksma minna, sest ei rahandus- ega peaminister pea põhjendatuks maksta lahkuvale Eesti Energia juhile üle 75 000 euro tulemustasu. Ettevõtte nõukogu ei pidanud valitsuse kriitikat aga mikski.
Barack Obama: kui Putin kaotab, siis see ei tähenda, et olemegi võitnud
Endine USA president Barack Obama rääkis Austraalias Sydneys esinedes, kui katki – ja miks – on maailm. Suurt süüd näeb ta ka meedial.
Endine USA president Barack Obama rääkis Austraalias Sydneys esinedes, kui katki – ja miks – on maailm. Suurt süüd näeb ta ka meedial.
Eesti Gaas hakkab Latvijas Gazega lõunanaabrite jaeturul võistlema
Maikuust avaneb Lätis kodutarbijate gaasiturg ning seal kavatseb kaasa lüüa ka Eesti Gaas.
Maikuust avaneb Lätis kodutarbijate gaasiturg ning seal kavatseb kaasa lüüa ka Eesti Gaas.
Roheliste erakonna juhatus astub tagasi
Viimastel riigikogu valimistel hävingu läbi teinud Roheliste erakonna juhatus astub täies koosseisus tagasi.
Viimastel riigikogu valimistel hävingu läbi teinud Roheliste erakonna juhatus astub täies koosseisus tagasi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.