• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: miks tundub vaktsineerimisega halvasti, kui riigijuhid ütlevad, et on hästi?

  Eestis on COVID-19 vastu täielikult vaktsineeritud ligi 30% elanikkonnast.Foto: Liis Treimann

  Reedel uurime Äripäeva raadio hommikuprogrammis, mis ikkagi toimub Eestis koroonaviiruse vastu vaktsineerimisega. Järsku on Eestist saanud taas Euroopa tagumise otsa riik süstimistempos ning ettevõtjad on kannatuse kaotanud ja pakuvad oma plaane, kuidas vaktsineerimist kiirendada.

  Kuulame poliitikute selgitusi ja küsime Tallink Grupi juhatuse esimehelt Paavo Nõgenelt, miks tema pakutud ideed valitsuse pardale ei sobitu.
  Naftat eksportivate riikide organisatsioon OPEC kogunes taas arutama, mida teha tootmismahtude ja seeläbi hindadega. Kütuse hinnad on viimaste aastate tipus või selle lähedal, aga tootmist suurendama naftariigid ei kiirusta. Miks ja mis saab edasi, räägime Eesti õliühingu tegevjuhi Mart Raamatuga.
  Pärast pikka kisa ja Soome kohalike valimiste toimumist on naaberriik piirid taas avanud ja Äripäev käis nii laeva peal kui ka Soomes uurimas, mida Soomes töötavad eestlased olukorrast mõtlevad ja mis plaanid on Soome otsustajatel. Äripäeva ajakirjanik Eliisa Matsalu räägib, mida ta nägi ja mis okas Soomel ikkagi Eesti töötajate vastu on.
  Hommikuprogrammi veavad Äripäeva ajakirjanikud Urmas Jaagant ja Kristjan Kurg.
  Saatepäev jätkub kolme saatega:
  11.00–12.00 "Äripäev eetris". Nädala kõige põnevamad teemad võtavad saates kokku Äripäeva ajakirjanikud Anu Lill, Karl-Eduard Salumäe ning Meelis Mandel.
  13.0014.00 "Kiired ja vihased". Saate külaline on tänavu esmakordse gaselli 4Sisters OÜ omanik Annika Pillerpau. Ettevõte pakub juba aastast 2012 4SistersKitchen Cateringi ning mullu avas kohviku Tallinnas Liivalaia tänaval. See on ettevõte, mis kasvas ühe suurpere õdede ühisest hobist ja armastusest hea toidu ja söögitegemise vastu. Annika Pillerpau, kes on õppinud õigusteaduskonnas, räägib saates, kuidas ta jõudis ärini, mis on edu taga, mida on äri tegemine talle õpetanud ja millised on eesmärgid.
  Saatejuht on Alyona Stadnik.
  15.0016.00 "Terviseuudised". Mis ühendab õlle ja valgujookide liigtarvitamist ning kroonilisi kurgumandlipõletikke? Kõik need võivad neerud korralikult nässu keerata. Samuti võivad neerudele liiga teha ületreenimine ja uroinfektsioonid. Kõigist neist teemadest räägib seekordses tervisesaates Lääne-Tallinna Keskhaigla nefroloogiakeskuse juhataja dr Madis Ilmojaga.
  Saadet juhib Violetta Riidas.
  Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.
  Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs võttis suuna alla
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Raadiohommikus: kuidas täpselt Enefit Greeni aktsiaga rikastuda?
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Iirimaale pagemine Oliver Kruudat Eestis pankrotist ei päästnud
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.