Äripäev • 12 jaanuar 2016

Gazpromi koristajalt pandi pihta hirmkallis käekott

Diori käekott - samasugune varastati Moskvas Gazpromi koristajalt. Hind 2 miljonit rubla ehk 24 400 eurot.  Foto: dior

Täna hommikul teatas Vene telekanal LifeNews, et Moskvas rööviti Gazpromi koristajat, kes jättis paariks minutiks oma hinnalise käekoti autosse, kust see varastati.

Kui veel hommikul oli uudistes juttu Gazpromi koristajalt varastatud krokodillinahksest Diori käekotist, mis maksis 300 000 rubla (ehk 3700 eurot), siis nüüd teatas Diori Moskva esindus, et selline kott maksab 2 miljonit rubla (24 400 eurot).

Gazpromi koristaja, 44aastane naine, parkis oma Mitsubishi Outlanderi Moskvas Rumjantsevo ärikeskuse parklasse üksnes kolmeks minutiks. Naastes avastas ta, et auto uks on lahti ja salongist kadunud tema krokodillinahast kott koos pangakaartide ja dokumentidega. Millal vahejuhtum toimus, telekanal ei täpsustanud.

Kannatanu teatas juhtunust politseile, kes alles selgitab kahjusummat. Kuid uudisele jälile saanud telekanal pakkus, et kõnealune Diori käekott maksab 300 000 rubla. Seepeale pöördus avalikkuse poole Diori Moskva esindus, kes rõhutas, et see konkreetne aksessuaar – kombineeritud sinise ja musta värvi nahaga – on osa 2015. aasta sügistalvisest kollektsioonist, mille nad tõid Venemaale otse Pariisist. Kott on müügil vaid Diori butiikides ning Moskvas sellist mudelit rohkem pole.

Hetkel kuum