• Jaga lugu:

  EAS põrub Eesti kuvandi loomisega

  Hando SinisaluFoto: Meeli Küttim

  EASi Eesti Disainimeeskond on võtnud ette võimatu missiooni, kui üritab Eestile luua üllatavat ja vaimustavat kuvandit. Seda ei juhtu, leiab Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu.

  Igal Eestimaa elanikul on oma nägemus, milline Eesti kuvand olema peaks. See on emotsionaalne teema – on ju Eesti kõigile meile armas. Selle töö jaoks kasutatakse maksumaksja raha – ja kuigi 200 000 eurot on turundusmaailmas suhteliselt väike, on tavainimese jaoks see suur summa. Kindlasti ei tule kasuks ka varasemad edutud katsed Eesti brändi otsingutel.
  Omaette teema on ootused. Avalikkus ootab, et jaanuaris avaneb eesriie ja rahvale esitletakse mingit geniaalset ideed – logo, slogan'it, märki – mis oleks üllatav ja vaimustav. Umbes midagi sellist, mida Hollandi mees Peter Kentie oma EST-kontseptsiooniga tegi.
  Seda kõike aga ei tule.
  Loe pikemalt bestmarketing.ee-st.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jaan Härms: hakkame juba restoranis koroonapassi nõudma
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
FED: Liigume toetuste vähendamise suunas
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Terviseameti külmladude uuringud jätkuvad, raisku läks 3 miljonit eurot
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Eesti asfalditootja emafirma viimane omanikuvahetus läks aia taha, nüüd uuel katsel
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.