Myraka ettevõtlusblogi: viie milli eest vaba aega, palun!
Suure Mi toitlustusäri tänavuse hooaja kalender on koos, retseptid on koos, kaarik on stardi- ja mina laskevalmis, kirjutab Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Üllar „Myrakas“ Priks, kes seekordses postituses pajatab ajast, rahast ja elutööst.
“Käib sai ja salat koos!“ Myrakas tööhoos. Foto: Erakogu
Mu lapsepõlveaegsed elamistingimused olid viisakalt väljendudes askeetlikud. Elasime neljakesi ühetoalises korteris, mille laienduseks olid kardinaga pooleks jagatud ühisköök ja otsekukkumisega peldik. Et argipäevadesse pisut glamuuri ja luksust lisada, kaevas isa sapöörilabidaga köögi põranda alla pisikese keldri, mille ema omakorda juba järgmise sügise lõppedes hoidiseid täis vaaritas.