Birjo Must • 29. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Stockmann saab uue rootslasest tegevjuhi

Stockmanni kaubamaja  Foto: Bloomberg

Soome kaubanduskontserni Stockmann uueks tegevjuhiks saab alates 10.novembrist Per Thelin.

Thelin töötab praegu konsultandina ja on varem nõustanud ka suuri ettevõtteid nagu Atria ja Electrolux. Ta töötas aastatel 2010-2011 tegevjuhina Inflight Service Groupis ja aastatel 2006-2009 Venue Retail Groupis, vahendab Kauppalehti. 

„Per Thelin on suure kogemustepagasiga ja töötanud tegevjuhina mitmes suures ettevõttes. Määravaks sai tema varasem kogemus ja Stockmann vajab hetkel juhti, kes parandab kasumlikkust rahvusvahelises keskkonnas. Ma olen veendunud, et tal on suur potentsiaal pöörata ettevõtte finantstulemused kasvule,“ kommenteeris Stockmanni nõukogu esimees Kaj-Gustaf Bergh.

Stockmanni endine tegevjuht Hannu Penttilä lahkus ametist suve lõpus, siiani täitis tema töökohustusi Bergh.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt