Tallinki nõukogu esimeheks nimetati Enn Pant

05. detsember 2014, 13:05
Enn Pant
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141205/BORS/141209793/AR/0/AR-141209793.jpg

Täna valis Tallinki nõukogu ühehäälselt nõukogu esimeheks Enn Pandi, kelle volitused ametikohal algavad järgmise aasta esimesest jaanuarist.

Kuu aja eest, 11. novembril, teatas Tallink Grupp, et ettevõtte nõukogu rahuldas senise juhatuse esimehe Enn Pandi palve astuda uuest aastast tagasi juhatuse esimehe kohalt, misjärel ta siirdub Tallinki nõukogusse.

Alates 1996. aasta detsembrist ettevõtte juhatuse esimehena töötanud Enn Pandi sõnul ei tähenda seniselt ametikohalt taandumine soovi Tallinki tegemistest eemalduda. „Olen 18 aasta jooksul ehitanud üles suurepärase firma ja kujundanud fantastilise meeskonna ning Janek [Tallinki juhatuse liige Janek Stalmeister - toim.] on kahtlemata õige inimene ettevõtet edukalt edasi viima. Ise jään kindlalt osalema firma strateegia kujundamises, tõsi, seda nüüd nõukogu tasandil,“ märkis Pant pressiteate vahendusel. 

Tallinki nõukogu otsustas valida laevafirma juhatuse esimeheks kontserni juhatuse liikme ja kontserni finantsjuhi Janek Stalmeistri.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. December 2014, 13:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing