Mait Kraun • 24. november 2016 kell 10:53

LHV aktsionär: mul tuli oksemaik suhu

LHV Pank.  Foto: Andres Haabu

LHV aktsionär Lauri Meidla ütles, et tema jaoks oli Erkki Raasukese LHVst lahkumise uudis suur pettumus.

„Äri läheb neil samamoodi edasi, aga kuidas saab olla ühel päeval Eesti Vabariigi peaminister ja siis teatada, et kuna ma olen Eestis piisavalt nõustanud, siis asun homsest Poola peaministri kohale, sest palk on suurem?“ tõi investor paralleeli. „Kuidas võib lasta end potist alla ühe päevaga?“

„Rain Lõhmuse geniaalsus tuleb siin välja. Ta ütles IPO ajal, et eelistab tasustada juhte ja võtmetöötajaid optsioonidega ning ootab neilt ettevõtlust. Ju siis Raasuke tundis, et talle meeldib meedia tähelepanu rohkem kui väärtuse loomine,“ kommenteeris Meidla, kellel on LHV aktsiaid üle 300 000.

„Välismaised pangad võivad tõesti toas klotside liigutamise eest üüratult üle maksta, aga LHVs eelistatakse asja eest tasuda,“ ütles ta.

Meidla lisas, et lühiajaliselt mõjub uudis aktsiale negatiivselt, aga pikemas perspektiivis võib see LHVsse tuua hoopis uusi ja huvitavaid mõtteid.

LHV aktsia on täna langenud 2,66 protsenti 8,79 euroni.

Hetkel kuum