• Jaga lugu:

  Milline on enimsoovitatud USA aktsia?

  IBMi peakorter Saksamaal.Foto: EPA

  Apple ei olegi USA aktsia, mida investoritele saadetavates uudiskirjades kõige rohkem soovitatakse, kirjutab MarketWatchi kolumnist Mark Hulbert.

  „Uskuge või mitte, see aktsia on hoopis IBM,“ Kirjutab Hulbert. „See on aktsia, mis on paljude investorite jaoks olnud juba aastaid vana, igav ja oma parimad aastat selja taha jätnud ettevõtte, mille ümber firmad nagu Apple tiire jooksevad.“
  Uudiskirjas IBMi soovitavad analüütikud ja investorid ütlevad, et IBM on kasvuaktsia, millega kaubeldakse nagu väärtusaktsiaga, kirjutab kolumnist.
  „Paljud uudiskirjade autorid ütlevad, et IBMi kõige suurem potentsiaal peitub ’Watsonis’,“ ütleb Hulbert. Tegemist on kognitiivse süsteemiga, mis aitab arvutite ja ettevõtete vahelist koostööd parandada
  „Tegemist on superarvutiga, mis suudab mõelda nagu inimene,“ ütles Sound Advice’i uudiskirja toimetaja Gray Cardiff. „Watson analüüsib erinevaid andmeid ning valib välja tähtsa informatsiooni, mida süsteem ettevõtte kohta õpib. Seejärel suudab Watson luua soovitusi selleks, kuidas müügitulu suurendada, kulusid kärpida või efektiivsust suurendada. IBM on sellel alal liider ning pakub ka tulevikus erinevaid võimalusi.“
  Lisaks sellele toodi välja ka IBMi 12 kuu tagasivaatav hinna ja kasumi suhe, mis on praegu 12,6 – võrreldes S&P 500 indeksiga on see näitaja pea kaks korda väiksem. Samuti pakub IBM 3,9protsendilist dividenditootlust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.