Infortar jätkab Tallinki strateegilise omanikuna

23. märts 2018, 16:22
Ain Hanschmidtile kuuluv Infortar AS laiendab oma tegevusala.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180323/BORS/180329821/AR/0/AR-180329821.jpg
Ainult tellijale

Laevafirma Tallink teatas, et lõpetab strateegiliste võimaluste leidmise protsessi, Infortar jätkab osanikeringis.

AS Tallink Grupi nõukogu andis börsiteate vahendusel teada, et lõpetab 2017. aasta juulis alustatud protsessi, millega otsis võimalikke strateegilisi valikuid, teatas ettevõtte finantsdirektor Veiko Haavapuu.

Tallinki kinnitusel kaaluti protsessi käigus mitut valikut, mis toetaks nende pikaajalist strateegiat ja arengut. Infortari ja Tallinki üks suurosanikke Ain Hanschmidt kinnitas Äripäevale, et protsessi lõppemise tulemusena jääb Infortar suurosanike ringi alles. „Praegu võin ma kinnitada, et Infortar jätkab Tallinki osanikeringis.“

Muudatused juhtkonnas

Samuti teatas Tallink, et laevafirma nõukogu valis juhatuse liikmeks Paavo Nõgese ning määras ta ka juhatuse esimeheks. Nõgese volitused algavad 1. maist ja kehtivad kolm aastat.

„Tallink Grupp on tugev rahvusvaheline ettevõte, mille tulemused räägivad ise enda eest. Tänane nõukogu otsus ning uue juhatuse esimehe Paavo Nõgese ametisse nimetamine tugevdavad nii meie tänast positsiooni kui ka tulevikuväljavaateid,” kommenteeris Tallinki nõukogu esimees Enn Pant.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. March 2018, 16:22

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing