Kaspar Allik • 1. veebruar 2019 kell 7:35

Konkurentsiamet pikendas Tallinna Vee vastamistähtaega

Tallinna Vesi sai aega juurde seoses veeteenuse hindade vaidlusega.  Foto: Andras Kralla

Tallinna Vesi sai konkurentsiametilt täiendavat aega, et esitada kommentaarid veeteenuse hindade kujunemise kohta, teatas ettevõtte börsile.

Tallinna Vesi palus konkurentsiametilt tähtaja pikendamist seoses asjaoluga, et amet ei ole veel teinud otsust Tallinna Vee 3. jaanuaril esitatud vaide kohta, mis puudutas 4. detsembri otsust jätta veeteenuse hinnad Tallinna ja Saue linna tegevuspiirkonnas kooskõlastamata.

Kuna järelevalvemenetlus on seotud 4. detsembri otsusega, siis rahuldas konkurentsiamet ettevõtte taotluse järelevalvemenetluses vastamise tähtaja pikendamiseks. Konkurentsiametil on kavas lahendada Tallinna Vee esitatud vaie hiljemalt 12. veebruariks.

Praegu peab konkurentsiamet ettevõtte veeteenuse hindu Tallinnas ja Saue linnas ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni seaduse nõuetele mittevastavaks.

Hetkel kuum