Riho Kirsipuu • 19. jaanuar kell 21:32
Börsiuudised
Ainult tellijale

Moderna vaktsiin võib tekitada allergilisi reaktsioone

Moderna teeb koostööd California osariigi, USA Toidu- ja Ravimiameti ning Haiguste Kontrolli ja Tõrje Keskusega uurimaks võimalikke allergilisi reaktsioone peale COVID-19 vaktsiini saamist.  Foto: Reuters/Scanpix

Moderna teeb koostööd California osariigiga uurimaks Covid-19 vaktsiini saanud inimeste mitmete võimalike allergiliste reaktsioonide juhtumite kohta, vahendab Bloomberg.

California osariigi epidemioloog Erica Pan soovitas teenuseosutajatel keelduda ühest Moderna vaktsiinipartii doosidest "äärmisele ettevaatlikkusele viidates". Soovitus tehti pärast seda, kui osariik sai teateid mitmest inimesest, kellel esines pärast sama partii immuniseerimist tõsiseid allergilisi reaktsioone, ütles Pan oma avalduses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum