investor Toomas • 7. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Lõhetootja kaevas mulle augu

Investor Toomas
Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Oma portfelli seisu vaadates pean taas kurvastama, sest novembris minu varad vähenesid, seda peamiselt Norra lõhekasvataja Leroy Seafoodi süül.

Nii kaotasin möödunud kuul oma varandusest 1,72 protsenti ning minu portfelli väärtus vajus taas allapoole 290 000 euro piiri, täpsemalt 285 664,76 euroni. Eurodes ulatus minu kahjum 4503,34 euroni. Novembris oli minu portfellis neli miinuses ja üheksa plussis positsiooni ning lisaks passiivsele numbrite vaatamisele jõudsin osaleda ka EfTENi aktsiate märkimisel.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt