investor Toomas • 2. juuni kell 3:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Ühisrahastuse mugavustoodetel paljastusid koroonakriisis murekohad

Kõige suurem summa on mul ühisrahastuse puhul mängus Mintoses, kus kasutan ka portfellihaldurit, et automaatselt investeerida.  Foto: ekraanitõmmis

Minu üks investeerimispõhimõtteid on alati olnud oma investeeringute eest ise hoolt kanda. Nii saan põhjalikult süveneda igasse instrumenti, mis minu portfellis leidub, ning ka tehtud vigades ainult ennast süüdistada.

Ühisrahastuses on ise portfelli haldamine veidi hägusem kui aktsiaportfelli puhul. Kui iga aktsiatehingu teed ise, siis ühisrahastuse puhul on sageli kasutusel juba mugavusfunktsioonid, näiteks kasutan nii Omarahas kui Mintoses investeerides portaalide pakutud portfellihaldureid, mis vastavalt minu sisestatud parameetritele portfelli sobivaid laene korjavad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum