investor Toomas • 8. oktoober kell 3:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Eksperiment: viis praktilist õppetundi turgude löömiseks

LHV Kasvukonto eksperimenti on läinud juhtima Rahakratt (esiplaanil), investor Toomas (tagaplaanil) hoiab kolmandat kohta.  Foto: Raul Mee

Kui esimeses kvartalis õnnestus mul oma portfelli väärtust hoida edukamalt kui teistel tuntud Eesti väikeinvestoritest blogijatel, siis nüüd on kaks noorsandi minust ette silganud. Investeerimiseksperiment on näidanud, kuidas segastel aegadel turgudelt maksimum võtta.

Nimelt selgusid äsja LHV poolt käima tõmmatud Kasvukonto eksperimendi kolmanda kvartali tulemused. Eksperimendi lähteülesanne oli koostada LHV Kasvukonto portfell, mille kaudu mina ja veel kaheksa tuntud Eesti investorit investeeriksid iga kuu 10aastases perspektiivis keskmisest kuupalgast 10%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum