investor Toomas • 4. detsember 2020 kell 11:40
Investor Toomas
Ainult tellijale

Ampleri osakut saab osta 15 ja 7500 euro eest. Kumb võtta?

Ampler Bikes asutaja ja juht Ardo Kaurit.  Foto: Andras Kralla

Ampleri osakuid võib näha müügil kolme hinnaga: 7500 eurot, 17,48 eurot ja 15,02 eurot. Mis aga nende vahe on?

Selle peale pani mind mõtlema postitus LHV finantsportaalis, kus kasutaja Taavi enda osakuid müüb. Ühe osaku hinnaks oli priske 7500 eurot, kuid selle puhul tõi ta välja ka eeliseid Funderbeami osakute ees. Nende osakutega sai kaasa hääleõiguse ettevõttes ning sellel puudusid nii Funderbeami kui ka juhtinvestori tasud. Kuna Funderbeamis saab osakud kätte sadu kordi odavamalt, tundusid plussid mulle nõrgukesed. Kuid mis erinevate hindade taga on ja millist eelistama peaks?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum