Äripäev • 15. august 2019 kell 14:20
Juhtkiri
Ainult tellijale

Neljapäise lohe kohatu kakofoonia

Pensionireformi asjalik mõte upub päevapoliitiliste punktide noppimise õhinasse, valitsuse sõnum avalikkusele on hägune, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Foto: Anti Veermaa

Äripäeva meelest käitub valitsus selle sajandi üht kaalukaimat otsust – pensionireformi – ette valmistades avalikkusega suheldes vastutustundetult. Eesmärk anda inimestele vabad käed kogutud pensioniraha üle otsustamisel on põhimõtteliselt õige, kuid kuni pole selgunud reformi üksikasjad, ei tohiks käituda nagu neljapäine lohe, mille üks pea räägib üht, teine teist juttu ja kolmas sülgab niisama huupi tuld. Lisaks veel fantoompea, mis oleks nagu kõige tähtsam, aga samas otsest vastutust ei kanna.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum