Kuidas juhtida üle maailma asuvat meeskonda?

Fortumo personalijuht Piret Saag (vasakul) suhtleb Skype'i vahendusel kliendihaldurite meeskonna juhi Milica Andjelkoviciga. Selline suhtlus on ettevõttes tavapärane.  Foto: Toomas Välja
Lennart Käämer • 6. aprill 2017 kell 4:30
Kasulik
Ainult tellijale

Inimesed tahavad üha rohkem töötada seal, kus neile kõige paremini sobib, mistõttu hargnevad ettevõtted aina enam maailma laiali. Mida aga teha siis, kui ettevõtte ühe osakonna liikmed on igaüks ise ilmakaares? Kuidas säilitada koostöövaimu?

Mobiilimakselahendusi pakkuva Fortumo harukontorites ei tegutse eraldi üksused, vaid rahvusvaheliste meeskondade liikmed. Mobiilioperaatorite müügitiimi juht töötab Tartus, meeskonnaliikmed aga Indias, Singapuris, Vietnamis ja Tallinnas. Kliendihaldurite meeskonna juht asub koos ühe kolleegiga Pekingis ja ülejäänud kolm meeskonnaliiget Tartus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum