Birjo Must • 5. oktoober 2018 kell 9:34

Miks ja kuidas reastab Äripäev esirikkureid?

Rikaste TOPi pikaaegne liige Armin Karu Hiltoni hotelli avamsel.  Foto: Andres Haabu

Kuumal toolil istuvad seekord Eesti rikaste TOPi pikaaegsed koostajad Äripäeva finantskontroller Raivo Sormunen ja Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi, kes paljastavad tabeli koostamise metoodika, räägivad suurimatest üllatajatest ja sellest, miks mõned ettevõtjad pingerea peale kulmu kortsutama kipuvad.

Saates räägitakse, millises valdkonnas tasuks tegutseda, et TOPi pääseda? Kes ja miks on kirjutanud varad naiste-laste nimele? Kas vanakooli ettevõtjad süüakse idufirmade poolt varsti välja? Miks jäävad advokaadid TOPist välja?

Lisaks kuuleb lustakaid seiku selle kohta, kuidas on rikkad ise aastate jooksul edetabelile reageerinud ja miks nad on TOPi peale mõnikord lausa kurjad.

Saadet juhib Birjo Must.

Hetkel kuum