Äripäev • 20. detsember 2018 kell 11:32

Kas Eesti ettevõtlus on ülekriminaliseeritud?

Kas karistusõiguslikud käsud ja keelud toetavad või ahistavad majandustegevust? Saates "Isemajandav Eesti" osalevad advokaadibüroo Ellex Raidla partner ja vaidluste lahendamise valdkonna juht Arne Ots ning riigi peaprokurör Lavly Perling. Saatejuht Aivar Hundimägi.  Foto: Andras Kralla

Saates tuleb juttu sellest, kas karistusõiguslikud käsud ja keelud toetavad või ahistavad majandustegevust, kas riigi sunnijõu rakendamise võimalused on piisavad või ülemäärased ning mida võiks seaduseandjalt ja -rakendajalt oodata, et karistusseadustikust oleks ettevõtluse ja Eesti elu edendamisel kasu.

Saates osalevad riigi peaprokurör Lavly Perling ning advokaadibüroo Ellex Raidla partner ja vaidluste lahendamise valdkonna juht Arne Ots.

Vestlust juhib Aivar Hundimägi.

Hetkel kuum