Nädala võitjaks valiti nutikad ärimehed

Sel nädalal kirjutasime sellest, kuidas ettevõtjad kasutasid ära olukorda, kus päikeseelektrijaamade rajamisel väiksemateks tükkideks jaotamine võimaldas saada suuremat toetust.  Foto: Ago Tammik

Lõppeva nädala võitjad on nutikad päikeseparkide arendajad, kes kasutasid oskuslikult ära seadustes olnud augu. Kas sellise tegevuse peaks mõistma hukka või mitte, arutlesid saates "Äripäev eetris" ajakirjanikud Pille Ivask, Indrek Mäe ja Aivar Hundimägi.

Lisaks räägiti saates Eesti firmade abil valmivast Soome suurimast kaubandus- ja ärikeskusest, investor Toomase konverentsilt saadud tarkustest, valimisteks valmistuvate erakondade majandusprogrammidest ning Keskerakonna kehvast äriseisust.

Kuulake saadet "Äripäev eetris" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum