Rivo Sarapik • 26. juuli 2019 kell 14:45

Kuidas õllepioneer Õllenaut raskustele ninanipsu teeb?

Üks esimesi käsitööpruulijaid Õllenaut on viimastel aastatel heidelnud raskustega. Aga ettevõttel on plaan. Ettevõtte ühe asutaja ja juhi Urmas Rootsi sõnul aitavad uuesti kasvule pöörata aasta lõpus valmiv uus tehas, laiem sortiment ja omanikeringi kaasatud eksperdid õlletööstusest.  Foto: LIIS TREIMANN

Seekordne Äripäeva Raadio saade Äripäeva Fookuses vaatab lähemalt käsitööõllede tootmist.

Saatest saab teada, mis järgneb buumile ehk esimesele lainele, milline on turu ühe esimese tegija Õllenaudi plaan raskustest välja rabelemiseks, kuidas meelitada ettevõttesse kasulike kontaktidega eksperdid ja kuidas edukalt välismaal müüa. Sellest räägib Õllenaudi üks asutaja ja juht Urmas Roots.

Lisaks annavad oma pilgu valdkonnale turuliidri Põhjala üks asutaja ja juht Enn Parel, värske Lehe Pruulikoja omanik Tanel Nurmeots ja Tartus õllepoodi pidav Karmo Tüür.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum