Priit Pokk • 31. juuli 2019 kell 11:00

Esmaspäevane jaanipäev on Rimile hea, Bauhofile halb

Jaanipäev Eesti vabaõhumuuseumis Rocca al Mares.  Foto: Veiko Tõkman

Juunis jätkus jaekaubandusettevõtete müügitulu kasv 3 protsendi võrra. Enim kasvatasid oma müügitulu tekstiiltoodete, rõivaste ja jalatsite kauplused.

Kuid mis peitub numbrite taga? Mida tarbijad ostavad suvel, mida mitte? Millistest teguritest see sõltub? Kas soe suvi on kauplustele hea? Kas alkoholivaba õlle ning robotniidukite müük näitab tõusutrendi?

Sellest räägivad ehitus- ja kodutarvete kaupluse Bauhof müügidirektor Enn Lamp, toidukaupade jaeketi Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe ning statistikaameti juhtivanalüütik Jaanika Tiigiste. Saatejuht on Priit Pokk.

Kuula saadet siit:

Saade valmib koostöös statistikaametiga.

Hetkel kuum