Saated
Ainult tellijale

Äripäev eetris: valitsus raputas ehitajate haavadele soola

Eelmisel nädalal rääkis firma Ehitustrust juhatuse liige Kaido Somelar, et eratellimuste hulk on järsult ära kukkunud, mistõttu võib oodata, et kriis alles hakkab sektorit valusalt lööma. Sama nentis Rand & Tuulbergi juhatuse liige Raivo Rand, kelle sõnul võiks riik võtta ette rohkem tellimusi. Kui hästi läheb, siis madalpunkt saabub ehitussektori jaoks järgmisel aastal, lisas ta.  Foto: Liis Treimann

Eelmise nädala suurimaks kaotajaks võib lugeda ehitussektorit, kust tuli hulk justkui maailmalõppu kuulutavaid sõnumeid. Isegi kui tegemist on hädakisa tõstmisega riigilt raha saamise eesmärgil, paistab ehitajate olukord halb.

Nädala lõpus raputas siseminister Mart Helme ehitusettevõtjatele veel soola haavale, kui pani lauale seaduseelnõu, mis teeb välistöötajate kasutamise keerulisemaks, arutlesid saates „Äripäev eetris“ ajakirjanikud Kaspar Allik, Priit Pokk ja Viivika Rõuk.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum