Priit Pokk • 26. veebruar kell 10:30

Bolti ja Uberi taksojuhid võivad saada õiguse "kartelli" moodustada

Praegustes seaduste juures kui platvormimajanduse töötajad sooviksid oma töötingimuste üle läbi rääkida tähendaks see, et tegemist oleks justkui "kartelliga", kuna tegutsetakse ettevõtjatena. Selles osas võib Euroopa Liidu üleselt tulla muutusi.  Foto: Andras Kralla, Estel Eli

Seitsmendas "Fookuses Euroopa majandus" saates räägime sotsiaal- ja tööpoliitikast.

Kui palju peaks Euroopa Liit selles rolli mängima? Kas tulekul on ühtsed reeglid miinimumpalgale? Kas Bolt, Uber ja teised platvormiettevõtted peavad arvestama uute nõuetega? Millist rolli mängib sotsiaalpoliitika rohepöördes? Mis on transpordireformi õppetunnid?

Neil teemadel arutlevad saates europarlamendi liikmed Marina Kaljurand ja Yana Toom. Saadet juhib Priit Pokk.

Kuula saadet siit:

Saadet toetab Euroopa Parlament.

Hetkel kuum