Mai Kroonmäe • 8. juuni kell 8:08

Personalijuht: kuidas väärtused ettevõttes elama panna

TietoEVRY personalijuhi Sigrid Mõisavaldi sõnul peaks väärtuste loomisel tulema sisend töötajatelt.  Foto: Erakogu

Töötajate heaolust ja selle seosest ettevõttesse panustamisega ning ettevõtte väärtuste olulisusest räägib Äripäeva raadio sisuturundussaates infotehnoloogia täislahendusi pakkuva IT-ettevõtte TietoEVRY personalijuht Sigrid Mõisavald.

Saates tuleb jutuks, mida töötajate heaolu juures silmas pidada, milline roll on sealjuures juhtidel ja millised on praegusel muutuste ajal põhilised töötajaskonnaga seotud väljakutsed.

Kahe suure ettevõtte Tieto ja EVRY hiljutisel ühinemisel tehti läbi ka väärtuste loomise ja vastuvõtmise protsess. Kuidas see rahvusvahelises 24 000 töötajaga ettevõttes välja nägi ja millega TietoEVRY Eesti üksuse personalijuht soovitab väärtuste juurutamisel arvestada, kuuleb lähemalt juba saatest.

Saatejuht on Mai Kroonmäe.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum