Artikkel

  Tipp-pagariäri juht: pagari hea tuju jõuab pirukasse, halvaga jääb tainas kerkimata

  Raadiosaates käisid sel korral külas Kopli Pagarid OÜ ehk Bekker pagariäri juht ja üks omanikke Maarit Altmäe (vasakul) ning Bekkeri digiturundaja ja e-poe eestvedaja Katri Sander.Foto: Raigo Pajula

  Pagarite halva tujuga ei pruugi piruka taigen kerkida, isegi kui ühtegi loogilist põhjust siin ei peitu, rääkis Bekker pagariäri juht Maarit Altmäe saates „Kiired ja vihased“.

  „Lihtsalt mingid asjad ei õnnestu. Kodus ka küpsetades teed justkui retsepti järgi, aga samas välja ei tule. Siis tuleb mõelda, et äkki hakkasid paha tujuga küpsetama,“ lisas Altmäe.
  Külas on Kopli Pagarid OÜ ehk Bekker pagariäri juht ja üks omanikke Maarit Altmäe ning Bekkeri digiturundaja ja e-poe eestvedaja Katri Sander.
  Saates kuulete, kuidas ettevõte alguse sai, kuidas on pagariäri kiiresti kasvanud, milliseid juhtimispõhimõtteid on rakendatud, miks on oluline teha koostööd ka teiste väikeste ettevõtjatega, mis on olnud pagariäri suurimad väljakutsed ja millised on tulevikuplaanid.
  Saadet juhib Anete Hela Pulk.

  • Horeca valdkonnas tegutsev Kopli Pagarid OÜ jõuab 2022. veebruaris ilmuvasse Gaselli TOPi, kuhu kuulub kokku 915 ettevõtet.

  • Äripäeva Gaselli TOPi lähteandmed on ettevõtte müügitulu ja ärikasum enne makse aastatel 2018, 2019 ja 2020. 2018. aasta müügitulu peab olema vähemalt 100 000 eurot ja aastatel 2017–2019 kasvama käive ja ärikasum vähemalt 50%.

  • 16. veebruaril 2022 toimub kiiresti kasvavate ettevõtete inspiratsiooniüritus, kuhu on oodata ligi 500 gaselli. Laval räägivad oma inspireeriva loo tippkokk ja innovaatilise toiduteenuse Clean Kitchen asutaja Orm Oja, kolmekordse gasellettevõtte Ulakas Kaunitar omanik ning vallatu pesupoe-butiigi perenaine Kirki Kubri, suurettevõtja Jüri Mõis, lavastaja ja meespeaosatäitja auhinna laureaat Priit Võigemast ja teised säravad esinejad. Vaata kava siit: https://gasell.aripaev.ee/

  • Telli endale kord kuus ilmuv kiiresti kasvavate ettevõtete uudiskiri siit: https://www.aripaev.ee/telli-gaselli-uudiskiri

  • Gaselliliikumist toetavad TalTechi majandusteaduskond ja Coop Pank

 • Hetkel kuum
Tõnu Mertsina: nii pikka tootlikkuse langust ei ole Eestis vähemalt 20 aastat olnud
Eesti ettevõtete hinnang oma konkurentsivõimele nii sise- kui ka välisturul on langenud selle sajandi madalaimale tasemele. Halvenenud konkurentsivõime võib pidurdada majanduskasvu taastumist, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Eesti ettevõtete hinnang oma konkurentsivõimele nii sise- kui ka välisturul on langenud selle sajandi madalaimale tasemele. Halvenenud konkurentsivõime võib pidurdada majanduskasvu taastumist, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Tallinna Vesi tõstab kodudele hinda kolmandiku jagu
Tallinnas ja Sauel tõuseb uuel aastal veeteenuse hind eraklientidel 30% ja äriklientidel pea 6% juhul, kui konkurentsiamet Tallinna Vee taotluse heaks kiidab.
Tallinnas ja Sauel tõuseb uuel aastal veeteenuse hind eraklientidel 30% ja äriklientidel pea 6% juhul, kui konkurentsiamet Tallinna Vee taotluse heaks kiidab.
Kinnisvaraturg istub põhjas: järgmisel suvel enam sama hinnaga osta ei saa Parkimiskoht ja panipaik topitakse vägisi tasuta kaasa
Igasügisesel suurel kinnisvarainvestorite kokkutulekul "Kinnisvaraseminar 2023" tõdesid arendajad ja tuntud kinnisvaragurud, et see, mis praegu toimub kinnisvaraturul, on järgmisel aastal möödanik. Põhi on käes just praegu!
Igasügisesel suurel kinnisvarainvestorite kokkutulekul "Kinnisvaraseminar 2023" tõdesid arendajad ja tuntud kinnisvaragurud, et see, mis praegu toimub kinnisvaraturul, on järgmisel aastal möödanik. Põhi on käes just praegu!
Reaalajas börsiinfo
Toiduauto ärimees suve halvimast festivalist: tegime 70 eurot kassat
Esimese suve toiduauto ärimehena tegutsenud Myrakas rääkis saates „Äri Eestimaal“, et suvi läks ettevõttel hästi ning entusiasm on tal endiselt alles. Siiski leidus positiivsete kogemuste kõrval ka tõrvatilk meepotis, kui ta meenutas suve kõige õnnetumaks väljasõiduks kujunenud pannkoogifestivali. „See on meie jaoks halva festivali etalon,“ rääkis Myrakas.
Esimese suve toiduauto ärimehena tegutsenud Myrakas rääkis saates „Äri Eestimaal“, et suvi läks ettevõttel hästi ning entusiasm on tal endiselt alles. Siiski leidus positiivsete kogemuste kõrval ka tõrvatilk meepotis, kui ta meenutas suve kõige õnnetumaks väljasõiduks kujunenud pannkoogifestivali. „See on meie jaoks halva festivali etalon,“ rääkis Myrakas.
Maru Metalli juht kardab, et sektoris läheb raskemaks
ASi Maru Metall juhatuse esimehe Heiti Zukovitsi hinnangul läheb ehitusmaterjalitootjatel tulevikus olukord raskemaks, selgus saates “Äripäeva TOP”. See-eest on ASi Toode peadirektor Aivo Rosenberg positiivsemalt meelestatud.
ASi Maru Metall juhatuse esimehe Heiti Zukovitsi hinnangul läheb ehitusmaterjalitootjatel tulevikus olukord raskemaks, selgus saates “Äripäeva TOP”. See-eest on ASi Toode peadirektor Aivo Rosenberg positiivsemalt meelestatud.
Marcus Keller: pool Eesti taastuvenergiast on illusioon "See, mis praegu ühiskonnas toimub, on haletsusväärne jalgade lohistamine"
Isegi, kui me ohverdame eneseväärikuse ning külmetame talvel tõukerattaga ummikus, oleme saavutanud ainult indiviidi hävitamise ja vaba tahte lõhkumise, kui me toodame taastuvenergia sildi all süsihappegaasi edasi, kirjutab majandusteemalise blogi Eksponent.ee toimetaja Marcus Keller.
Isegi, kui me ohverdame eneseväärikuse ning külmetame talvel tõukerattaga ummikus, oleme saavutanud ainult indiviidi hävitamise ja vaba tahte lõhkumise, kui me toodame taastuvenergia sildi all süsihappegaasi edasi, kirjutab majandusteemalise blogi Eksponent.ee toimetaja Marcus Keller.
CUPRA avas ainulaadse garaaži uksed
Tallinnas Sõpruse puiesteel avas uksed CUPRA Garage, mille sarnast ei ole terves Eestis ega ka lähipiirkonnas. Tegemist on uudse kontseptsiooniga CUPRA kui automargi tutvustamisel oma klientidele.
Tallinnas Sõpruse puiesteel avas uksed CUPRA Garage, mille sarnast ei ole terves Eestis ega ka lähipiirkonnas. Tegemist on uudse kontseptsiooniga CUPRA kui automargi tutvustamisel oma klientidele.
Venemaa suurendab oluliselt 2024. aasta kaitsekulutusi
Venemaa kavatseb 2024. aastal oluliselt suurendada kaitsekulutusi ja salajastele projektidele minevat raha, vahendab Bloomberg.
Venemaa kavatseb 2024. aastal oluliselt suurendada kaitsekulutusi ja salajastele projektidele minevat raha, vahendab Bloomberg.
Järgmise aasta eelarves varitseb üle miljardi miinust
Põhimõtteliselt on järgmise aasta eelarve koos: sealt vaatab vastu 1,2 miljardit laene, kolmandiku võrra vähem investeeringuid ja peotäiega kärpeid.
Põhimõtteliselt on järgmise aasta eelarve koos: sealt vaatab vastu 1,2 miljardit laene, kolmandiku võrra vähem investeeringuid ja peotäiega kärpeid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.