Kuigi üritustel käiakse eelkõige programmi ja esinejate pärast, mängib hea toit õnnestumises rolli. Suurürituste laualt leiab üha rohkem taimset, kuid lihast pole külalised valmis veel täielikult loobuma.

- Toitumisnõustaja-tervisejuht, TalTechi doktorant-nooremteadur Eliis Salm ning üritusturundusagentuuri Jolos jätkusuutlikkuse juht Katre Kahre jagavad kogemuse ja teadmiste pealt, kuidas innustada inimesi tervislikumalt toituma. Foto: Karmen Laur
"Kuulsin oma sõbrannalt, kes on taimetoitlane, kogemusi kahelt ürituselt. Ühel aeti kõik taimetoitlased ühte lauda istuma, nad ei saanud istuda oma inimestega. Teisel üritusel ei olnud taimetoitlastele mitte midagi peale ahjukartuli," rääkis “Rohepöörde praktikute” saates üritusturundusagentuuri Jolos jätkusuutlikkuse juht Katre Kahre.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Paljud Eesti kaupmehed maksavad kättejääva toidukauba hävitamisele pigem peale kui selle maha müüvad, kirjutab “parim enne” kaupade poe Sumena asutaja Oliver Sebastian Lamp.
Keilas asuva tehase juures on tunda kange kakaolõhn. Novembrikuine šokolaadikarva pori teeb ideaalse temaatilise sissejuhatuse. Asjatundmatu silm võib mahalaadimisest pudenenud kakaoube pidada tühisteks kivikesteks.
Muutuvad ilmastikuolud langetavad saagikust ja pitsitavad varusid, sellest võib omakorda kujuneda püsiv inflatsiooniallikas.
Tarbijahinnaindeks tõusis detsembris võrreldes eelmise aasta sama ajaga 3,9 protsenti, kuine hinnatõus oli 0,1 protsenti, teatas statistikaamet.
Ühe ettevõtte alalt ehitusmaterjalide või kütuse vargus on ärile suur kahju. Kui süttib tootmishoone või masin, võib see tähendada mitu miljonit varakahju ning halvemal juhul ohtu inimeludele. Varajane riskide maandamine ja mitu sammu ette mõtlemine võib õnnetuse korral päästa terve äritegevuse.