Õmblusosakond Jõgeval Softcomi tootmises töötab täistuuridel.   Foto: Liis Treimann

Kaks kriisimurdjat: tellimusi kaotanud ettevõtjad lõid äri täiesti uue suunaga käima

Liis Treimann • 22. aprill 2020 kell 10:28

Üle seitsmeteistkümne aasta mööblit tootnud Jõgeva ettevõte Softcom hakkas viiruse eest kaitsvaid vahendeid tootma, et kriisis ellu jääda. „Midagi peab ju tegema, kui sul on piltlikult öeldes 60–70 suud, kes tahavad kümnendal kuupäeval süüa saada. Kuidagi peab ju selle asja ära lahendama,” ütles Softcomi juhatuse liige Andrus Toom.

Softcomil on nüüd kokku 10–15 uut toodet: maskid, põlled, kitlid, kostüümid, varrukakaitsed, jalakaitsed. „Nii palju, kui oleme tagasisidet saanud, et millest puudus on, siis kohe teeme,” räägivad ettevõtte juhid Priit Pettai ja Andrus Toom kui ühest suust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum