4. august 1996 kell 22:00

Clinton tervitas majanduskasvu

USA president Bill Clinton väljendas heameelt kaubandusministeeriumi avaldatud majandusnäitajate üle, millest nähtus, et USA majandus kasvas II kvartalis tugeva 4,2% võrra.

Näitajad, millest nähtub, et USA majandus kasvas II kvartalis viimase kahe aasta kiireimas tempos, «on järjekordne tõend selle kohta, et meie majandus läheb tugevasti edasi ning meie majandusstrateegia toimib,» ütles Clinton Valge Maja roosiaias kiiruga korraldatud pressikonverentsil.

Tugev majanduskasv oli vesi novembris tagasivalimist taotleva presidendi veskile. Clinton ei jätnud juhust kasutamata ning tõi esile mitmed valitsuse majanduspoliitika tulemused, sh tugev majanduskasv, madal inflatsioon, 10 mln uut töökohta ja tõusvad palgad. Clinton ütles, et majandus on tugevam kui ei kunagi varem praeguse põlvkonna ajal. REUTER-BNS

Hetkel kuum