• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kopenhaageni hotellide tuntud nimed ei reeda tegelikku taset

  Kopenhaagenis tuleks ärireisijal kasutada tuntud hotellikettide majutusvõimalusi, näiteks Sheraton, Holiday Inn, Radisson.
  Luksuslikemad on d'Angleterre ja Radisson SAS Royal hotel, kus ööbib enamik staare, tipp-poliitikuid, suurärimehi.
  Ärireisijale sobivad ka Kong Frederik, Neptun, Palace, Phoenix jmt.
  Astoria, Plaza, Vestersoehusi kasuks otsustades tuleb arvestada, et need asuvad tiheda ja lärmaka liiklusega tänava ääres või raudtee läheduses. Savoys armastavad peatuda vene kaubaturistid.
  Enamik hotelle on reisibüroode töötajate sõnul renoveerimata ning lubatud tärnide arv ei vasta teeninduse ja mugavuse tasemele. Vähemalt ühe tärni võib julgelt maha arvata ning konsulteerida reisibürooga, kuna ka kehv majutus võib minna väga kulukaks.
  Hotelli d'Angleterre soodustariif Estravelist broneerides on ühese toa puhul 410 Taani krooni, kahese puhul 660 Taani krooni. Radisson SAS Falconeris võib saada ühese toa 295 Taani krooni ja kahese toa 395 Taani krooni normaalhinnast odavamalt. Grand Hotelis on hinnasoodustus 280 Taani krooni.
  Hostelling Internationali noortehotelliketti kuuluvates majutuskohtades maksab üks voodikoht keskmiselt 85 Taani krooni, ent üürida on võimalik ka kahe- kuni kuuekohalisi tube, mille hind mahub vahemikku 120--540 Taani krooni.
  Suvel tasub koht puhkemajas varakult broneerida. Kõrghooajal lubatakse seal ööbida järjest kuni kolm ööd. Pikema aja suhtes tuleb haldajaga individuaalselt kokku leppida. Kopenhaageni odavates majutuskohtades on magamiskoti kasutamine keelatud. Linu saab üürida, bussireisijatel tasub need aga kodunt kaasa võtta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.