21. oktoober 1996 kell 22:00

Kopenhaageni hotellide tuntud nimed ei reeda tegelikku taset

Kopenhaagenis tuleks ärireisijal kasutada tuntud hotellikettide majutusvõimalusi, näiteks Sheraton, Holiday Inn, Radisson.

Luksuslikemad on d'Angleterre ja Radisson SAS Royal hotel, kus ööbib enamik staare, tipp-poliitikuid, suurärimehi.

Ärireisijale sobivad ka Kong Frederik, Neptun, Palace, Phoenix jmt.

Astoria, Plaza, Vestersoehusi kasuks otsustades tuleb arvestada, et need asuvad tiheda ja lärmaka liiklusega tänava ääres või raudtee läheduses. Savoys armastavad peatuda vene kaubaturistid.

Enamik hotelle on reisibüroode töötajate sõnul renoveerimata ning lubatud tärnide arv ei vasta teeninduse ja mugavuse tasemele. Vähemalt ühe tärni võib julgelt maha arvata ning konsulteerida reisibürooga, kuna ka kehv majutus võib minna väga kulukaks.

Hotelli d'Angleterre soodustariif Estravelist broneerides on ühese toa puhul 410 Taani krooni, kahese puhul 660 Taani krooni. Radisson SAS Falconeris võib saada ühese toa 295 Taani krooni ja kahese toa 395 Taani krooni normaalhinnast odavamalt. Grand Hotelis on hinnasoodustus 280 Taani krooni.

Hostelling Internationali noortehotelliketti kuuluvates majutuskohtades maksab üks voodikoht keskmiselt 85 Taani krooni, ent üürida on võimalik ka kahe- kuni kuuekohalisi tube, mille hind mahub vahemikku 120--540 Taani krooni.

Suvel tasub koht puhkemajas varakult broneerida. Kõrghooajal lubatakse seal ööbida järjest kuni kolm ööd. Pikema aja suhtes tuleb haldajaga individuaalselt kokku leppida. Kopenhaageni odavates majutuskohtades on magamiskoti kasutamine keelatud. Linu saab üürida, bussireisijatel tasub need aga kodunt kaasa võtta.

Hetkel kuum