• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venemaa aktsiad langesid NYSE eeskujul

  Aktsiate hinnad Riia börsil liikusid eile keskmise aktiivsusega turul vaikselt ülespoole. Riia börsi Dow Jonesi indeks kerkis päevaga 0,66%, 394,25 punktile. Diilerite sõnul on madal hinnatase ja lähenev sügis turule meelitamas järjest suuremat hulka ostjaid ja see lubab suhtuda turu arengusse lähemal ajal küllalt optimistlikult. Börsi kogukäive oli 94 000 latti (2,34 mln kr).
  Vilniuse börs liikus eile Tallinna börsiga pea samas taktis, st kiirelt ülespoole. Litin-A indeks tegi päevaga 2,29protsendise tõusu, 2040,36 punktile. Börsi käive oli 612 000 litti (2,22 mln kr). Diilerite sõnul meelitasid järjest tõusvad hinnad ja head majandustulemused lõpuks turule ka välisinvestorid, kes olidki eilse tõusu taga.
  Viimase kuue aasta suurim langus New Yorgi aktsiabörsil viis eile kiirele langusele enamiku maailma suurematest börsidest, teiste seas ka Venemaa kauplemissüsteemi. RTS-indeks langes päevaga 3,28%, 544,69 punktile. Turu kogukäive oli 90,2 mln dollarit. Maaklerite sõnul on võivad järgmised päevad otsustada pikaajalisema trendi turul ja suur mõju sellele on ka Dowl.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.