Innovatsioonikeskuse loomisel osaleb riik

08. jaanuar 1998, 00:00

Vabariigi valitsus nõustus mullu viimasel istungil majandusministeeriumi ettepanekuga asutada riigi osalusega sihtasutus TTÜ innovatsioonikeskus.

Valitsus määras riigi poolt asutajaõiguste teostajaks majandusministeeriumi, ütles innovatsioonikeskuse asutajadirektor Raivo Tamkivi.

Tamkivi pidas reaalseks, et TTÜ innovatsioonikeskus asutatakse veebruaris. Asutajaliikmeid on viis: Tallinna tehnikaülikool, majandusministeerium, Tallinna linn, Eesti tööandjate ja tööstuse keskliit ja välispartnerina Helsingi ülikooli käepikendus ärimaailmas Helsingi University Holding Ltd.

TTÜ innovatsioonikeskus on justkui edukalt tegutseva Tartu teaduspargi siire Tallinna, iseloomustas Tamkivi, kes pani aasta eest Tartu teaduspargi tegevjuhi koha maha ja kolis pealinna. «TTÜ potentsiaali on seni nõrgalt kasutatud,» tõdes Tamkivi. «Kahjuks ebaõnnestus nüüd juba likvideeritud Tallinna tehnoloogiapargi üritus.» ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing