• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartus suletakse ainuke Tallinna Panga kontor

  Ainukese Tartus asuva Tallinna Panga filiaali sulgemise peamine põhjus on Ühispanga kontorite rohkus Tartu kesklinnas. «Tartus on neli Ühispanga kontorit, nii et Tallinna Panga kliendid ei kaota filiaali sulgemisega midagi,» ütles Tartu filiaali juhataja Sulev Schasmin. Ka Tallinna Panga Tartu filiaali kuus töötajat ei kaota oma töökohta, sest nad asuvad tööle Ühispanga kontorites. «Tõenäoliselt koondatakse vaid meie koristaja,» lisas Schasmin.
  Peale töötajate ja klientide viiakse Ühispanka üle ka Tallinna Panga põhivahendid. «Tõenäoliselt võtame kaasa vaid arvutid, mööblit me vedama ei hakka,» rääkis Sulev Schasmin.
  Schasmini sõnul tehti ainsa Tartus asuva Tallinna Panga filiaali sulgemisotsus Ühispangaga ühiselt. Ühispanga Tartu kontori asedirektor Anneli Kõlu aga ütles, et senikaua, kuni ühinemist pole äriregistrisse kantud, on see puhtalt Tallinna Panga enda asi, mis nad oma majaga teevad.
  Tallinna Pank rentis Tartus ruume tütarfirmalt ASilt Bangalo. Bangalo juhataja Leho Lugna ütles, et praegu ei ole veel Tallinna Pangaga kokku lepitud, millal rendileping lõpetatakse. «Võibolla alles septembri alguses. Augustikuu jooksul ei tule kindlasti uut rentnikku,» rääkis Lugna. Ta ütles, et uueks rentnikuks võib saada ükskõik milline firma, peaasi et oleks korralik ja usaldusväärne.
  Tallinna Panga ja Ühispanga liitumine peaks äriregistrisse kantama järgmisel nädalal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.