Finantsasutuste vikatimehe uus ohver

05. august 1998, 00:00

Hiljemalt augusti keskpaigas toimuva suunatud aktsiaemissiooniga kaasatakse Nordika Kindlustusseltsi omanikeringi Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupank (EBRD) ning Suurbritannia investeerimisfond Hodgson Martin. Aasta tagasi võis sellist uudist pidada positiivseks, kuid nüüd teeb ettevaatlikuks, sest EBRD on olnud suuromanik finantsskandaalide saatel pangandusmaastikult kadunud Hoiupangas ja Maapangas. Kui ka Nordika Kindlustus läheb mõne aja pärast looja karja, siis Eesti tingimustes on EBRD näol tegemist finantsasutuste vikatimehega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing