Liivakastist laenatud päästerõngas

21. september 1998, 00:00

Riigikontrolli aktis märgitud rahvusraamatukogu eksdirektrissi Ivi Eenmaa ülilahkus endale palga ja preemia maksmisel ja raamatukogu raha ebaostarbekas kasutamine Keila-Joal renditud suvila remondiks on praeguse linnapea hinnangul normaalne tegevus. Kära selle ümber on vaid poliitiliste konkurentide katse teda ajakirjanduse kaudu mustata. Poliitikute seas on normiks saanud oma kuritarvituste ilmsikstuleku taga ikka ja jälle poliitilisi konkurente näha. See meenutab laste psühholoogiat -- pahateo ülestunnistamise asemel valatakse oma solvumine selle peale, kes teost rääkis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing