• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Müüdud tiik võib

  põletada maju

  Vee puudumine ongi üks suvilapõlengute kustutamise suurimaid probleeme. Paremal juhul pole veevõtukohta küll suvilakrundiks müüdud, tiik on aja jooksul lihtsalt umbe kasvanud või veepaak auklikuks roostetanud ja vesi pinnasesse imbunud. On olnud ka juhtumeid, et suvilate elanikud ei teagi, kus veevõtukoht asub ja tuletõrjujad ei leia seda õigel ajal üles.
  Aiandusühistu väikese võimsusega puurkaevule loota ei saa. Tihti tuleb vesi pooletollistesse torudesse, mis talvel võivad külma tõttu kuivad olla. Et naaberühistus on olukord samasugune, lõpebki põleva maja kustutamine siis, kui vesi tsisternautost otsa saab.
  Tihti aga ei mahu kümmekond tonni vett sisaldav pikk ja lai tsisternauto sündmuskoha lähedalegi. Suvilaomanikud on oma krundiservi tasapisi tee poole nihutanud ja nüüd eraldab naaberkrunte vaid sõiduautolaiune riba.
  Peale kõige pole tuletõrjujatel korralikke suvilapiirkondade kaarte ning kohalesõidu kiirus sõltub eelkõige sellest, kui põhjalikult sündmusest teataja paika kirjeldada oskab. Reeglina ei taha helistaja pikka juttu ajada -- maja ju põleb.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Euroopa aktsiaturud on jõuliselt taastumas
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Grusiinist miljardär võtab kümneid miljoneid dividendi Eesti firma kaudu
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.