• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Liviko enamusaktsiad järgmisel aastal müüki

  Eesti erastamisagentuuri peadirektori Väino Sarneti sõnul müüb agentuur 30 protsenti Liviko aktsiaid strateegilisele investorile tingimusel, et investor garanteerib ka ülejäänud aktsiate ostmise agentuuri poolt kehtestatud hinnatasemel. Avalikku müüki tulevad aktsiad müüakse EVPde eest. Sarneti sõnul määrab agentuur 30 protsendile Liviko aktsiatele miinimum-
  hinna, alla mille ei ole nõus riik neid müüma.
  Erastamisagentuur tahtis Liviko veel riigile kuuluvad 51 protsenti aktsiaid müüa juba sel aastal, kuid alkoholiseaduse puudumine pidurdas seda ja nii lükkub müük tulevasse aastasse. Alkoholiseaduse võttis riigikogu küll vastu, kuid president jättis selle vastuoludele viidates välja kuulutamata.
  Sarnet ütles, et loodab 30 protsendi aktsiate müügi kuulutada välja tuleva aasta alguses ning 21 protsendi aktsiate avalikku müügi käivitada suve alguses.
  Valitsus kinnitas Liviko erastamiskava juba poolteist aastat tagasi ja nimetas ettevõtte aktsiad selle aasta erastamisnimekirja. Viis protsenti Liviko aktsiaid müüs riik avalikul enampakkumisel EVPde eest kahe aasta eest, 44 protsendi avalik müük toimus eelmise aasta lõpus.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Euroopa aktsiaturud taastuvad eelmise nädala järsust langusest Baltikumis langus
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Uut koroonatüvi leidub 38 riigis
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).