• Jaga lugu:

  Dollar kerkis taas üle 14 krooni

  Prognoositust väiksem USA väliskaubandusdefitsiit ning Saksamaa neljanda kvartali 0,4protsendiline SKT kahanemine kolmandaga võrreldes langetas euro kursi rekordmadalale tasemele dollari suhtes (1,0070 dollarini). USA väliskaubandusdefitsiit kasvas möödunud aasta detsembris küll rekordilisele 13,70 mld dollarile, kuid analüütikud prognoosisid tunduvalt suuremat numbrit (15,8 mld dollarit). Väiksem kaubandusdefitsiit tähendab ühtlasi seda, et välismaalastel on käes vähem dollareid, mida müüa. Reede õhtul oli dollari kurss 14,1840 krooni.
  Ameerika Ühendriikide majanduse üleolekut Vana Maailma omast näitas ka rahvusvahelise majandusuuringute instituuudi (Ifo) arvutatava Saksamaa ärikliima indeksi langus 91,1 protsendini. Langus oli suurem, kui analüütikud ennustasid.
  Jeeni suhtes tõusis Ühendriikide valuuta kurss viimase kahe ja poole kuu kõrgeimaks, 121,40 jeenile. Nädala algusega võrreldes on dollar tugevnenud tervelt 6,2 protsenti. USA rahandusminister vihjas vahetult enne juhtivate tööstusriikide (G7) rahandusministrite kohtumist oma rahulolule tugeva dollari suhtes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.