• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meediaagentuurid vahendavad üha suuremat osa reklaamituru mahust

  1997. aastal vahendasid meediaagentuuride liidu liikmed ligi 36% Eesti reklaamituru mahust. Eelmisel aastal toimus võrreldes eelnenuga märgatav kontsentratsioon.
  Mediapooli tegevdirektor Raigo Piibar ütleb, et arvestades meediaagentuuride liidu liikmete kogukäivet ja BMFi pakutavat reklaamituru kogumahtu, vahendas 1998. aastal kaheksa meediaagentuuri juba 50% reklaamituru mahust.
  Tabelis esitatud käibed puudutavad ainult meediakäivet, see tähendab, et ei ole arvestatud meediaagentuuride muudest tegevustest tingitud raharinglust, näiteks meediauuringute analüüse.
  Raigo Piibar arvab, et üks kontsentratsiooni põhjus on see, et reklaamifirmad teevad vähem meediaplaane, usaldades selle meediaagentuurile ning ise keskenduvad rohkem oma põhitegevusele. Just reklaamifirmade näol on meediaagentuuride klientide arv aastaga kasvanud.
  Meediaagentuuride assotsiatsiooni liikmeks saavad ainult need meediaagentuurid, mis täidavad terve rea tingimusi, näiteks ei tohi meediaagentuurile kuuluda meediaväljaandeid ega tohi ise olla väljaande omanduses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.