• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Shell Eesti võtab poole aastaga EK lõplikult üle

  Kui mullu veebruaris jõudis Shell kokkuleppele saja protsendi EK aktsiate ostmises, siis märtsis sõlmitud lepinguga on alanud kahe ettevõtte ühendamise protsess, ütles Shell Eesti juhatuse liige Kaido Kaare.
  Ühendamine võimaldab Kaare sõnul kulusid kokku hoida, ühendamisest tulenev sünergia annab omakorda tõuke firma edasisele arenegule.
  Seaduse kohaselt ootavad Shell Eesti ja EK alates 20. aprillist kahe kuu jooksul taotlusi nõuete rahuldamiseks.
  Lõplikult saab ühinemine teoks poole aasta jooksul, seejärel ärinimi EK kaob ja järele jääb Shell Eesti, märkis Kaare.
  Shell Eesti saavutas Coastal Baltica Holdinguga kokkuleppe Eesti suuruselt teist tanklaketti omava ASi EK saja protsendi aktsiate ostuks mullu veebruaris.
  EK omandamisega kasvas Shelli teenindusjaamade arv Eestis 33ni, need on kavas Shelli värvidesse ümber kujundada selle aasta lõpuks.
  Kaare rääkis, et lähiaastail jääb Shelli teenidusjaamade arv 30 piirimaile, põhitähelepanu on kavas pöörata teenusetaseme tõstmisele.
  Mullu oli Shell Eesti aastakäive 100 miljoni krooni ringis ja firma kasumit ei tootnud. EK aastakäive ulatus 500 miljoni kroonini. Õliühingu andmetel saavutas Shell EK omandamisega umbes 18--20 protsendi suuruse turuosa.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Ida-Viru maakonnas hakkab teehooldustöid tegema Ossipenko võlgades ettevõte
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.