• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Office 2000 sobib hästi väikefirmadele

  Microsofti üle-möödunud nädalal esitletud Office 2000 võtab kõvakettalt jälle pisut rohkem ruumi ja nõuab veidi kiiremat arvutit, kuid muudab võrgutöö ja Interneti kasutamise lihtsamaks.
  Vaatamata kuulujuttudele, et uus kontoritarkvara vanematel arvutitel isegi natuke kiirem on, selgus tema õgardlik iseloom mälu ja kõvakettaruumi tarvitamisel, mis ka kiirusele iga kord hästi ei mõjunud. Praegu müügilolevate kiirete PCdega saab Office 2000 hästi läbi. Aeglasemale arvutile tuleb aga natuke mälu juurde osta ja veerand gigabaiti kõvaketast vabastada.
  Office 2000 on saada erinevates versioonides. Office 2000 Premium mahub ära neljale laserplaadile, kuid võib osta ka näiteks odavama Office 2000 Professionali, millel pole kaasas kujundusprogrammi. Pealtnäha on uuel programmil pisut muutunud välimus, oluliselt on muutunud aga tarkvara seotus Internetiga ja võrgutöö. Arvestatud on väiksema kontori vajadustega oma materjale ka Interneti kaudu jagada. Faile saab tõsta kodulehele ja neid seal muuta lihtsamini, kaasasolev Frontpage 2000 suudab aga algusest lõpuni firma veebilehekülge valmistada ja hallata.
  Eesti jaoks kohandatud Office 2000 versioon saabub müügile sügisel. Tarkvaraspetsialistide arvates ei kiirusta firmad kohe uut programmi ostma, sest säästetakse igaks juhuks aasta 2000 vea kõrvaldamiseks. Kes aga on ostnud uue Office'i, ei pea muretsema failiformaatide pärast, sest uue tarkvaraga valmistatud dokumendid (välja arvatud Accessi andmebaasid) on loetavad vanema tarkvaraga ja vastupidi. Järgmisest aastast võib ennustada Office 2000 populaarsuse kasvu, sest aina olulisem on tarkvara parem hallatavus võrgus. Office 2000 Premium maksab CHSis 10 830 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.