• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dollari võitlus jeeniga jätkub

  Eile võis taas märgata euro tugevnemist USA dollari suhtes. Toibuv euro aitas tugevnemisele ka Inglise naela ning ?veitsi frangi.
  Pinget pakkus ka jeeni tugevnemine. Dollari nõrgenemine jeeni suhtes jätkus, mille tulemusel vajus vahetuskurss tasemele 117,5 USD/JPY. Õhtul jeen tugevnes 117,31 USD/JPY tasemele ning võib jätkata lähenemist 117,27 USD/JPY-le. 117,27 jeeni maksti dollari eest viimati 24. märtsil.
  Eile nõrgenes ka euro jeeni suhtes ning vajus 123,11 jeenile, püsides siiski piisavalt eemal esmaspäeval saavutatud ajaloo madalaimast tasemest, milleks registreeriti 120,91 jeeni euro kohta.
  Hilisõhtul jälgib suurem osa maailmast Föderaalreservi juhataja Alan Greenspani kõnet.
  Ettekandest peaks turg saama taas uusi vihjeid lühiajaliste intresside kohta. Intresside muutus määrab Ameerika Ühendriikide riiklike võlakirjade suuna ning see omakorda mõjutab aktsiaturge kogu maailmas. Nende kahe kombinatsioon määrab tähtsamate valuutade suuna.
  Öö vastu reedet tuleb valuutakauplejatele arvatavasti pingerikas. Mitmed maaklerid ei välista jeeni tugevnemise jätkumist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rimi turundusjuht: kolm suurimat muret on praegu meie inimesed, inimesed ja veel kord inimesed
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Tesla aktsia on mulle toonud mõne kuuga 70% kasumit Tulemused ületasid jällegi analüütikute ootuseid
Ma ei saa jätta märkimata, kui minu portfelli aktsiad rekordeid löövad. Sedakorda siis Tesla nii aktsia hinna kui kolmanda kvartali tulemustega, ehkki selle aktsia roll minu portfellis on pigem spekulatiivne ja osakaal marginaalne, on kasum paberil väga korralik.
Ma ei saa jätta märkimata, kui minu portfelli aktsiad rekordeid löövad. Sedakorda siis Tesla nii aktsia hinna kui kolmanda kvartali tulemustega, ehkki selle aktsia roll minu portfellis on pigem spekulatiivne ja osakaal marginaalne, on kasum paberil väga korralik.
Rail Baltica projekt allkirjastas pea 20miljonilise toetuslepingu
Rail Baltica projekt allkirjastas toetuslepingu Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaagentuuriga (CEF).
Rail Baltica projekt allkirjastas toetuslepingu Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaagentuuriga (CEF).
Purginappus ja hinnatõus kimbutavad õlletootjat
Alumiiniumpurkide tarnekindlus on võrreldes suvega küll paranenud, kuid nõudlus on endiselt pakkumisest suurem, rääkis Saku Õlletehase tootmisjuht Marite Mets. Hinnatõus pitsitab tootjat igast nurgast ning näiteks euroaluste hind on suvega võrreldes kahekordistunud.
Alumiiniumpurkide tarnekindlus on võrreldes suvega küll paranenud, kuid nõudlus on endiselt pakkumisest suurem, rääkis Saku Õlletehase tootmisjuht Marite Mets. Hinnatõus pitsitab tootjat igast nurgast ning näiteks euroaluste hind on suvega võrreldes kahekordistunud.