• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  115 -- kriitiline tase murdus

  Jeen jätkas neljapäeval tugevnemist dollari suhtes. Paljudele see loomulikult üllatust ei valmistanud. Päeva teisel poolel kukkus kurss 115,08 USD/JPY tasemele. Dollari nõrgenemine jeeni suhtes aga jätkus ning peatselt oodatakse kursi vajumist 115 tasemest läbi. Selles tasemes näevad mitmed maaklerid kriitilist piiri, millest edasi võib dollari nõrgenemine jeeni suhtes veelgi kiireneda.
  Kui jeen peaks veelgi tugevnema ning dollari-jeeni kurss vajub 115 tasemest madalamale, peaks kõigi eelduste kohaselt olema oodata Jaapani keskpanga vahelesekkumist. Möödunud nädalal teatas keskpank, et soovib kurssi hoida 118--120 vahel, hetkel on aga jeen sellest tasemest eemaldunud rohkem kui keskpank seda arvatavasti oleks soovinud.
  Pärast USA tööjõu maksumuse indeksi 1,1% tõusu ning teise kvartali SKT 2,3% tõusu (prognoositi 3,3%) avalikustamist tegi USD/JPY kurss järsu hüppe 114,92 tasemele, liikus sealt aga kiirelt uuesti kõrgemale.
  Dollar jätkas neljapäeval nõrgenemist ka euro suhtes. Eurole andis jõudu aruanne Prantsusmaa äritegevuse jätkuva tugevnemise kohta. USD/EUR kurss püsis neljapäeva pärastlõunal 1,0718 piiril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.