• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jaapani keskpanga plaanid pole teada

  Reedel alustasid mitmed valuutaga kauplejad dollari lühikeste positsioonide katmisega. Tundub, et valuutaturud on juba hakanud harjuma tõenäolise intresside tõusuga USAs. Dollar alustas reedel tugevnemist nii euro kui ka jeeni suhtes, eemaldudes kuue kuu madalaimast seisust jeeni ning viimase kolme kuu nõrgimast seisust euro suhtes.
  Reedel avalikustatud aruande kohaselt on USAs endiselt inflatsiooni hoogustumise oht. Tugev vajadus kvalifitseeritud tööjõu järele on andnud piisavalt põhjust palkade kiireks tõusuks. See annab omakorda Föderaalreservile põhjust intresse tõsta, et sellega omakorda pidurdada inflatsiooni võimalikku ägenemist.
  Hoolimata tööjõuturu olukorrast suutis dollar jeeni suhtes tugevneda ning kerkis kursilt 114,62 kursile 114,9. Mingil määral aitas sellele kaasa ka tugev langus Jaapani aktsiaturgudel, mille tulemusel Nikkei indeks kaotas 1,58%.
  Euro võib käesoleval nädalal tõusu dollari suhtes jätkata. Möödunud nädalal ligi 7% võrra dollari suhtes tugevnenud eurot peaks kõigi eelduste kohaselt jätkuvale tõusule aitama Euroopa kiirelt areneva majanduse kohta avalikustatavad aruanded.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.