Viktoria Korpan • 8. juuni 2000 kell 7:52

Eesti Telefon tõi turule paketi Eramu-ISDN eramajade elanikele

AS Eesti Telefon tõi et kaubamärgi all turule sidelahenduse Eramu-ISDNi, mis võimaldab kasutada kaht digitaalset ühendusliini samaaegselt, ühendada neli sideseadet ühtsesse majasisesesse võrku ja pidada majasiseseid kõnesid tasuta.

'Eramu-ISDN on hea lahendus eramajade omanikele, suurtele peredele ja internetis surfajaile, kes vajavad samaaegselt nii telefoni- kui ka internetiuhendust või tahavad mitmekesi korraga telefoni kasutada,' ütles Eesti Telefoni pressiesindaja Anu Vahtra.

Eramu-ISDN-iga saab paigutada erinevatesse ruumidesse kuni neli telefoni vms seadet (faksiaparaadi, arvuti) ja anda kolmele neist oma number. Eramu-ISDNi pakett pakub internetiühendust kiirusega kuni 64 kilobitti sekundis.

Eramu-ISDN- iga liitumistasu on 2500 krooni ja kuutasu 250 krooni. Loobudes olemasolevast telefonist, väheneb Eramu-ISDNi liitumistasu tavatelefoni liitumistasu võrra. Sellisel juhul maksab Eramu-ISDNga liituminepraegusele digitaaljaama telefoni kliendile 1 676 krooni.

Hetkel kuum