• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Godin pakub uut lähenemist

  Autor pakub uut lähenemist kaupade ja teenuste reklaamimisele.
  Tegelikult on nõusolekuturunduse printsiipe rakendatud juba ammu ja teooria iseenesest polegi teab mis revolutsiooniline. Nõustun sellega, et Seth Godini raamat on üks täiuslikumaid e-turundusalaseid lähenemisi, kuid juba aasta või paar tagasi ilmunud Costumers.com käsitles sama teemat, kuid teise nime all.
  Mis aga teooriat kui sellist puudutab, siis eks kõik turundajad püüdle täpsemalt määratletuma sihtgrupi poole, mille kõrgeim tipp ongi ühest konkreetsest persoonist koosnev sihtgrupp. Omadest kogemustest võin öelda, et selline lähenemine töötab
  Suurim väärtus, mis raamatust leida võib, on mõte, et muutumatuid tõdesid pole ja parim töötav variant selgub katsetades. Internet kui keskkond võimaldab teha seda peaaegu tasuta. Ainult suure hunniku raha eest pole võimalik töötavat müügisüsteemi osta, vaja on ka mõistust ja aega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.